Vieți împletite. Donează frumusețe!

Ai curaj să accepți provocarea Brave Cut? Fă-ți o schimbare de look gratuită și implică-te într-o cauză nobilă. Vezi saloanele partenere.

By Sorin Cristian Published on 2015-10-06 in Story

Lumina roz s-a reaprins joi seară pe Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, la împlinirea celor 15 ani de Iluminare în Roz, acțiune împotriva cancerului la sân.

 

Fundația Renașterea a dat startul unui nou proiect: „Vieți împletite – Brave Cut”, împreună cu stilistul Sorin Stratulat (Beauty District). Proiectul „Vieți împletite” înseamnă donarea de păr pentru construirea unor peruci din păr natural. Perucile vor fi oferite pacientelor diagnosticate cu cancer.

Corina Caragea, prima donatoare în proiectul „Vieți împletite", a acceptat live tunsoarea Brave cut, încurajând astfel acest proiect.

Lumina roz a fost declanșată de Andreea Esca – Ambasadorul Fundației Renașterea, împreună cu Corina Caragea, donator în campania „Vieți împletite”.

În România peste 35.000 de femei se îmbolnăvesc anual de cancer. Boala poate fi prevenită și tratată la timp în procent de 90% cu un simplu control medical anual.

Pentru cele mai multe femei părul înseamnă feminitate, sănătate, siguranță. Brave Cut vrea să redea încrederea pierdută. Vino în saloanele partenere ale proiectului Brave Cut și dăruiește frumusețe. Beneficiezi de o tunsoare gratuită, donezi minim 15 cm de păr și o femeie își va recăpăta o parte din încrederea pierdută.

Fă-ți o schimbare de look și implică-te într-o cauză nobilă, indiferent de vârstă sau de sex! Împreună putem ajuta!

 

Urmărește video-ul:

 

Vizitați site-ul fundației Renașterea pentru lista completă de saloane partenere

www.fundatiarenasterea.ro

Sorin Stratulat (Beauty District) 

www.beautydistrict.ro

Sorin Cristian Valerie (Maison Esthetique)

www.maisonesthetique.ro

 

Sursă foto 1

Sursă foto 2

 

Sorin Cristian

„To love oneself is the beginning of a lifelong romance.”
Oscar Wilde