Demisii care au devenit virale

Vezi cum au ales unii oameni să demisioneze scandalos și public, atât de inedit, încât au ajuns celebri pe Internet. Vezi mai jos câteva demisii video care au devenit virale.

By Diana Zăgrean Published on 2015-09-24 in La birou

Fata care a demisionat pe YouTube

O tânără pe nume Marina Shifrin (25 de ani) din industria media a realizat un videoclip în care explică, cu muzică și dans, că s-a săturat să lucreze până la 5 dimineața pentru o companie care nu o apreciază, care pune accent pe cantitate, nu pe calitate și pentru un șef care nu vrea decât să obțină cât mai mult profit, indiferent de costurile personale. Demisia ei online a adunat milioane de vizualizări și a transmis un mesaj puternic întregii clase muncitoare și angajatorilor care nu dau doi bani pe oamenii care lucrează pentru ei.

 

Dj-ul care și-a dat demisia în mijlocul emisiunii radio

Inetta Hinton, supranumită Inetta „the Moodsetta” (joc de cuvinte, Inetta care stabilește starea de spirit) lucra de șase ani la postul radio american WBLX și câștiga doar 6 dolari pe oră. Nemulțumită și sătulă de colegii nu tocmai colegiali, DJ-ul s-a lansat într-o tiradă de explicații și exemple chiar în mijlocul emisiunii ei, astfel că toți ascultătorii postului i-au auzit demisia. Cum reacția ei și felul în care a demisionat au făcut valuri în zonă, internetul a preluat înregistrarea audio , iar aceasta a devenit virală imediat.

 

Asistentul de zbor care a demisionat cu aplauze

Steven Slater, de 39 de ani, lucra ca asistent de zbor la compania aeriană JetBlue de peste 2 ani. La o aterizare obișnuită în Pittsburgh, un pasager s-a ridicat, în ciuda avertismentelor lui Slater, să-și recupereze bagajele de mână din compartimentul de deasupra scaunului. Slater a fost lovit în cap de bagajele respective, în încercarea de a opri pasagerul din acest demers. Când nu a primit scuze pentru valiza primită în cap, Slater a cedat nervos și a spus că s-a săturat. În timp ce avionul se alinia pe pistă pentru debarcare, Slater a înșfăcat două beri, a declanșat toboganul gonflabil pentru aterizări de urgență și a coborât glorios pe pistă. Poliția l-a arestat de acasă și tribunalul a decis că pentru faptele sale, Slater merită un an de închisoare cu suspendare și terapie pentru comportament periculos.

Diana Zăgrean

Nimic nu e imposibil. Secretul e să găsești abordarea potrivită în timp util. Also, I'm fun at parties :))