3 joburi pentru care ai aplica acum

Vremea schimbătoare din ultima perioadă ți-a amplificat depresia de toamnă? Te-ai întors la muncă după concediu și simți nevoia de o schimbare de carieră? Iată 3 joburi care te vor face să-ți dai demisia și să fugi în lume.

By Diana Zăgrean Published on 2015-09-22 in La birou

Administrator de insulă exotică

Ben Southall, un englez de 35 de ani din Marea Britanie și-a trăit visul cu ochii când a fost selectat dintre 35.000 de doritori pentru cel mai tare job din lume: să administreze și să promoveze o insulă exotică din Australia. Nu numai că a fost plătit cu peste 100.000 de dolari pentru șase luni pe insula Hamilton, din Marele Recif de Corali, dar a primit o vilă cu piscină și toate cheltuielile asigurate pe durata contractului. Fișa postului? Snorkeling, vizitat atracții, plimbat cu barca, scris pe blog despre cât de minunat este totul.

Tester de paturi de lux

Unele companii de lux nu se dau în lături de la nimic pentru a asigura clienților o experiență memorabilă. Un producător britanic de paturi, care furniza mobilier pentru celebrul lanț hotelier Savoy s-a decis să testeze produsele chiar în showroom. O tânără bloggeriță de 22 de ani a fost angajată pe suma de 1.000 de lire sterline pe lună să doarmă în toate paturile produse de respectiva companie și să scrie despre experiența avută pe blogul personal.

Degustător de bomboane sau vin

Poate îți imaginezi că un degustător de dulciuri sau un degustător de vinuri duce o viață lipsită de griji și este plătit ca să consume ceea ce îi place cel mai mult pe lume. Ei bine, ai dreptate. Deși sunt profesii trecute în nomenclator și presupun anumite rigori (degustătorii de vin ar trebui să scuipe după fiecare degustare) și te poți gândi că dacă mănânci prea mult dintr-un aliment preferat, s-ar putea să ajungi să-l urăști (cum să ajungi să urăști înghețata sau bomboanele de ciocolată?), aceste meserii tot vocaționale și minunate rămân.

Sursă foto

Diana Zăgrean

Nimic nu e imposibil. Secretul e să găsești abordarea potrivită în timp util. Also, I'm fun at parties :))