Cum să îți personalizezi biroul la muncă

Regulile stricte și codurile de ordine interioară limitează destul de mult individul și creativitatea în exprimare. Pentru a-ți face viața la birou mai ușoară și pentru a-ți găsi mereu inspirația, adaugă câteva elemente personale în spațiul rece de la serviciu. Iată câteva idei care te ajută să-ți personalizezi biroul la muncă.

By Diana Zăgrean Published on 2015-09-22 in La birou

Sticky notes colorate

Indiferent dacă le lipești pe biroul propriu-zis, pe ecranul calculatorului sau pe peretele biroului (acolo unde lucrezi într-un cubicle sau birou care nu este open space), bilețelele motivaționale sau cele care îți amintesc de telefoane sau ședințe pot înveseli chiar și cel mai plictisitor spațiu de birouri.

Ghivece cu florile preferate

Nu toată lumea suportă clasicii cactuși de birou, dar, dacă spațiul îți permite, adu-ți de acasă o floare frumoasă, care te binedispune și care se poate adapta ușor într-un mediu nou. Poți opta pentru un bonsai mititel dintr-o specie rezistentă, o violetă de Parma sau un ghiveci plin cu albăstrele.

Cană de cafea veselă

Toată lumea încurcă cănile lăsate în scurgător pentru că toată lumea aduce căni albe, plictisitoare la birou? Ieși în evidență și exprimă-ți individualismul cu cea mai simpatică cană pe care o poți găsi. Nimeni nu o va rătăci și toată lumea te va ține minte drept „tipa cu cana aia haioasă”.

Fotografii cu rame simpatice

Poate că nu ai o familie foarte numeroasă, dar ai un pisoi care te topește cu tandrețea lui, sau poate că ai o poză de la țară, de la bunici, în care erai foarte fericit. O fotografie aduce personalitate oricărui birou și spune ceva despre tine și pentru tine.

Huse pentru scaun

Dacă ai nevoie de un spătar de scaun de birou mai moale, alege o husă cu burete sau fă chiar tu una, ca proiect DIY. Rețelele sociale ca Pinterest sunt pline de idei de astfel de accesorii care înfrumusețează și scot din anonimat birourile plictisitoare ale corporațiilor.

Mouse pad haios

Nimic nu este mai aproape de câmpul tău vizual ca ecranul, tastatura și mouse-ul de pe birou. Alege un mouse pad cu animăluțe, peisaje sau tehnologii ale viitorului și evadează la fiecare click.

Suport de pixuri DIY

Nu trebuie să fie ceva foarte complicat, dar dacă lipești câteva cutii și le înfășori în fetru colorat, s-ar putea să stârnești un curent de neoprit în biroul tău.

Borcănelul antistres

Dacă șeful te stresează cu telefoanele și ai o zi grea cu ședințe până la 10 seara, ai nevoie de un leac instant pentru stres. Lipește hârtie colorată și abțibilduri vesele pe un borcan cu capac etanș. Umple borcanul cu bancuri sau citate haioase primite de la colegi și împăturește fiecare bilețel, astfel încât să nu le poți vedea prin borcan. Ori de câte ori te simți stresat, extrage un bilețel vesel și ziua ta va părea mai frumoasă.

Sursă foto

Diana Zăgrean

Nimic nu e imposibil. Secretul e să găsești abordarea potrivită în timp util. Also, I'm fun at parties :))