10 trenduri de frumusețe care vor fi pe val primăvara aceasta

De notat pentru primăvara aceasta: împletituri ștrengărești, șuvițe roz-cuarț și roșu burgundy pentru buze. Acestea și multe altele se află printre trendurile sezonului primăvară-vară 2016. Fii cu un pas înaintea tuturor și vezi care sunt cele mai noi tendințe de beauty.

By Oana Vișenescu Published on 2016-03-25 in Lifestyle

1. Dirty smokey eyes

Machiajul smokey eyes poate transforma orice look într-unul senzual și plin de mister. Anul acesta se pune accentul mai mult pe estomparea liniilor, cu un efect aparent neglijent, dar în același timp elegant.

 

2. Farduri albastre

Primăvara 2016 este definită de întregul spectru de culori reci, mai ales de tonuri de albastru, azuriu și cobalt. În funcție de preferințe, poți aplica fardul pe întreaga suprafață a pleoapei pentru un efect electrizant sau în combinație cu tonuri neutre în colțul interior al ochiului.

 

3. Eyeliner grafic

Eyelinerul grafic readuce în atenție look-ul rebel al rockului alternativ din anii ‘80. Totul se bazează pe linii puternice, îndrăznețe, care definesc și scot în evidență ochii. Pentru un plus de originalitate poți aplica în loc de eyelinerul clasic negru, culori electrizante de mov sau albastru.

 

4. Șuvițe în nuanțe pastelate

Păstrând viu trendul anului trecut al părului vopsit în diferite nuanțe colorate, primăvara 2016 se concentrează asupra celor două culori anunțate de Pantone, Serenity (albastru celest) și Rose Quartz (o nuanță caldă de roz). Șuvițele în culori pastelate se potrivesc de minune, în special părului blond, conferind un plus de volum și intensitate.

 

5. Beachy waves

În primăvara acestui an se evidențiază frumusețea naturală a unui păr hidratat și îngrijit, prin coafuri cât mai lejere și ușor de realizat. Înainte de culcare, împletește părul într-una sau mai multe cozi, pentru ca a doua zi să te bucuri de un păr plin de volum și onduleuri discrete.

 

6. Împletituri

Completează cu succes orice ținută feminină și plină de romantism cu diferitele tipuri de împletituri. În funcție de lungimea părului, se pot realiza modele deosebite, care pot scoate din banalitate orice tip de look. În plus, poți accesoriza împletiturile cu floricele multicolore, în acord cu atmosfera primăverii.

 

7. Glitter pentru ochi strălucitori

Primavara anului 2016 se bazează pe efecte îndrăznețe și intense în materie de make-up, care scot în evidență culoarea și strălucirea ochilor. Pentru o privire seducătoare, glitterul este aliatul perfect în obținerea unui machiaj unic de seară. Poți opta pentru completarea look-ului cu un glitter cu reflexii aurii, aplicat în colțul interior al ochiului, sau un glitter colorat pe toată suprafața pleoapei mobile.

 

8. Păr mătăsos

Indiferent de textura părului, drept sau ondulat, hidratarea permanentă este unul dintre secretele obținerii unui efect strălucitor și mătăsos. În funcție de necesități, utilizează după șampon un balsam care îți va conferi un păr fin și plăcut la atingere.

 

9. Ten catifelat

Înainte de a aplica orice tip de make-up, este important ca tenul să fie plin de vitalitate, sănătos și fresh. Ca și în cazul părului, unul dintre secretele de bază este hidratarea zilnică, prin utilizarea diferitelor seruri și uleiuri, necesare pentru un ten cât mai fin și lipsit de impurități. De asemenea, utilizarea unei pudre de calitate va spori efectul catifelat al pielii tale.

 

10. Ruj roșu în nuanțe seducătoare

Culoarea roșie a buzelor se regăsește și printre trendurile acestei primăveri, completând cu succes un look îndrăzneț și plin de senzualitate. Poți opta pentru un ruj lichid cu aspect mat, în nuanțe de burgundy sau purpuriu, în combinație cu un cat eye pătrunzător.

 

Sursă foto 1

Sursă foto 2