5 tonuri de păr pentru primăvara aceasta

A venit momentul să spunem adio căciulilor flaușate. Cum primăvara totul se reînnoiește, ar trebui să preluăm modelul și pentru culoarea noastră de păr. Vezi care sunt trendurile în materie de culori de păr și îndrăznește să faci o schimbare în bine pentru tine!

By Aida Manea Published on 2016-03-14 in Lifestyle

1. Ronze

Anul 2016 are mari șanse să câștige titlul de „anul roșcatelor”. Nuanța ronze este descrisă ca fiind combinația perfectă între roșcat și castaniu, oferind un look stilat, purtabil și dinamic.

După cum știm, șuvițele roșcate nu arată tocmai estetic după apariția rădăcinilor, iar cele șatene devin în timp monotone. Și tocmai pentru a rezolva această situație, stiliștii au găsit nuanța ronze, care conferă purtătoarelor un look natural și modern. Este o nuanță mai complexă, dar merită încercată pentru că scoate în evidență frumusețea într-un mod natural, în culori calde.

 

2. Babylights

Stilurile ombre și balayage și-au pus amprenta asupra anului 2015, dar începând cu această primăvară, un nou stil cromatic va fi pe buzele tuturor: babylights.

Acest look a fost inspirat de multitudinea nuanțelor din părul blond al copiilor. Pentru a obține această nuanță, stiliștii deschid șuvițe de păr mai subțiri, lăsând la rădăcină culoarea naturală, care se îmbină într-un mod armonios cu noile șuvițe mai deschise. De asemenea, dacă îți coafezi rar părul, nuanța aceasta este perfectă pentru tine, din simplul motiv că nu necesită întreținere.

 

3. Auriu rosé

Paleta de culori pentru primăvara aceasta tinde spre nuanțe calde. Pentru blonde, combinarea cu nuanțe de piersică sau nuanțe slabe de trandafir este rezultatul perfect pentru primăvara anului 2016.

Astfel de tonuri reprezintă o modalitate foarte bună de a fi jucăuș cu nuanțele părului tău, fără a-l supune unor riscuri de ardere prea mari.

 

4. Fâșii de lumină

Această tehnică a apărut întâi în arta machiajului, iluminând diverse zone ale feței. Ei bine, același concept este folosit și pentru vopsirea părului, oferindu-i acestuia un aspect luminos pe alocuri.

Cel mai bun lucru la acest nou look este că îți oferă unicitate, derivând din culoarea ta naturală. Acest efect iluminator se adaugă pe șuvițele de păr care îți încadrează fața, accentuându-ți practic trăsăturile naturale.

 

5. Écaille

Nu este total diferit de ombre, acest stil folosind 3 sau mai multe culori pentru a se amesteca armonios în părul tău. Rezultatul este un mix de tonuri compatibile, redând părului tău un efect glamour.

Este o opțiune foarte bună pentru femeile cu firul de păr subțire, pentru că acest look oferă un efect de volum. Acest trend este ideal de încercat în cazul brunetelor, căci pornind de la culoarea lor naturală, se poate deriva în ceva unic, care li s-ar potrivi de minune.

 

Sursă foto 1

Sursă foto 2

Aida Manea

„Nu contează ce meserie ai, contează să fii cel mai bun."
Abraham Lincoln