5 filme de văzut la cinema în luna martie

Luna martie aduce în cinematografele româneşti o mulţime de filme grozave. De la animaţii celebre, la continuări mult aşteptate şi până la bătălii epice între supereroi, luna Mărțișorului le are pe toate în grilă. Iată cele mai importante filme ale lunii ce vor acapara toată atenţia publicului.

By Ștefan Sarafu Published on 2016-03-06 in Timp liber

Zootopia

Pentru cei mici, luna martie aduce în cinematografe mult aşteptata animaţie Zootopia. Lăudată de presa de peste ocean, Zootopia a cucerit critica americană, fiind denumită una dintre cele mai bune producții realizate în ultimii ani de studiourile Disney. În film, Judy este un ofiţer de poliţie aflat la început de drum. Pentru a-şi demonstra calităţile, aceasta va încerca să rezolve un caz de crimă complicat petrecut în oraş, iar pentru a avea mai multe şanse se va asocia cu Nick Wilde – un vulpoi șiret. Filmul va fi distribuit în România în format 3D, atât în versiunea dublată, cât și în cea subtitrată.

Premiera în România: 04.03.2016

 

 

The Divergent Series: Allegiant

Dacă ai văzut deja Divergent şi Insurgent, atunci grăbeşte-te să-ţi rezervi bilete la cea de-a 3-a parte a francizei. În cazul în care nu ai apucat să le vizionezi, până pe 11 martie ai timp să te pui la curent cu aventurile lui Four şi Tris, căci Allegiant este un film ce nu trebuie ratat. În continuarea aventurilor, cei 2 eroi se vor arunca într-o nouă lume aflată dincolo de zidurile ce înconjoară oraşul Chicago, în care pericolele îi vor ameninţa la tot pasul, iar lucrurile pe care le cunoşteau le sunt puse la îndoială.

Premiera în România: 11.03.2016

 

 

London Has Fallen

După succesul înregistrat de Gerard Butler şi Morgan Freeman în misiunea de salvare a Preşedintelui Americii în filmul Olympus Has Fallen, cei 2 actori revin în rolurile lor în noul film London Has Fallen. Povestea sequel-ului sună cam aşa: o grupare teroristă pune la cale un plan diabolic de eliminare a celor mai importanţi lideri politici ai lumii. Mike Banning (Gerard Butler) descoperă la timp însă acest complot, şi va porni pe urmele organizaţiei într-o nouă misiune extrem de periculoasă şi riscantă.

Premiera în România: 18.03.2016

 

 

Kung Fu Panda 3

Noile aventuri ale simpaticului urs panda Po sunt pe cale să se lanseze şi în România. După ce răufăcătorul Kai pune stăpânire asupra Chinei, Po va trebui să antreneze o echipă întreagă de urşi panda pricepuţi în kung fu pentru a recâştiga controlul ţării. Angelina Jolie, Jackie Chan sau Seth Rogen se numără printre actorii care vor da voce personajelor din a 3-a parte a seriei.

Premiera în România: 18.03.2016

 

 

Batman v Superman: Dawn of Justice

Probabil nu deranjăm pe nimeni dacă spunem că Batman v Superman: Dawn of Justice este cel mai aşteptat film al anului 2016. Confruntarea mileniului (aşa cum a fost denumită de către fanii celor 2 supereroi din întreaga lume) dintre Ben Affleck şi Henry Cavill, ajunge şi pe ecranele din ţara noastră din 25 martie. Spectaculos, întunecat, misterios, apăsător şi intrigant, filmul care va împărţi lumea în două tabere promite să nu dezamăgească şi să răsplătească aşteptările fanilor. Cum se va încheia înfruntarea epică dintre cei 2 vom afla peste doar câteva săptămâni.

Premiera în România: 25.03.2016

Ștefan Sarafu

„The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.”
Steve Jobs