Yahoo Messenger revine în forță cu o nouă interfață

Cunoscuta platformă de mesagerie online se reinventează printr-o interfață complet nouă, disponibilă pe iOS și Android. Și da, putem da unsend mesajelor și imaginilor trimise. Află mai multe informații despre noul Yahoo Messenger.

By Oana Vișenescu Published on 2015-12-09 in Smart

În urmă cu 10 ani, Yahoo Messenger reprezenta principala platformă de mesagerie online utilizată la nivel mondial. Cu timpul, din ce în ce mai mulți utilizatori s-au reorientat spre alte aplicații precum Whatsapp sau Facebook Messenger. Acest sfârșit de an marchează reinventarea și perfecționarea cunoscutei platforme.

Pentru a se alinia la standardele și tendințele actuale de comunicare, cei de la Yahoo au creat o platformă de mesagerie cu o grafică prietenoasă, culori moderne și o gamă variată de funcții.

Intenția este aceea de a concura la nivel de egalitate cu celelalte aplicații asemănătoare, bazându-se pe dezvoltarea de funcții cât mai rapide, calitative și performante. Una dintre acestea este posibilitatea de comunicare simultană cu mai multe persoane, prin formarea de grupuri, care pot fi denumite după bunul plac. Trimiterea de poze se realizează mult mai eficient, fără a afecta calitatea și rezoluția. Mai mult, poți trimite incredibil de rapid albume întregi de fotografii.

Puteți da like pozelor care vă plac din grupul de discuții, prin marcarea unei inimioare. Emoticoanele care l-au consacrat trec acum pe locul doi, fiind înlocuite de o colecție impresionantă de gifuri. În cazul în care sunteți offline, puteți scrie mesajul dorit, iar acesta se va trimite când se va restabili conexiunea la internet. Ceea ce este cu adevărat inedit este opțiunea de a da „unsend”, adică de a retrage un mesaj, GIF sau o fotografie.

Aplicația Yahoo Messenger poate fi descărcată gratuit atât pe Android cât și iOS, existând în plan, ca pe viitor, platforma să fie îmbunătățită substanțial: prin integrarea Yahoo Mail, prin căutarea în arhivă după imagini sau gif-uri specifice și prin mai multe posibilități de editare a mesajelor.

 

Urmărește video-ul de prezentare:

 

Sursă foto