Cum arată prima mașină de teren marca Jaguar?

Prima mașină de teren marca Jaguar, F-Pace, a fost prezentată de curând de către producătorul britanic de lux la Salonul Auto din LA. Rezultatele nu s-au lăsat mult așteptate, astfel că mașina a fost descrisă ca fiind cel mai frumos SUV de pe glob. Vezi dacă merită acest calificativ.

By Aida Manea Published on 2015-12-02 in Smart

F-Pace, mașina-premieră din portofoliul Jaguar, urmează să fie pusă în vânzare din primăvara anului viitor. Prețurile pornesc de la 42,390 dolari (benzină) sau 40,990 dolari (motorină), cumpărătorii fiind răsplătiți cu siguranță, calitate și confort. Ian Callum, directorul de design al celebrei mărci englezești, a declarat despre F-Pace că „oferă o combinație unică între designul exterior sportiv al unei mașini Jaguar, atribute practice și un interior luxos. F-Pace este mașina noastră sport dedicată familiei”.

Mulți mărturisesc că englezii au dat lovitura cu acest nou model, întrucât apariția mașinii este răpitoare.

Câteva caracteristici interesante de menționat vi le dezvăluim imediat. Interiorul adoptă un loc foarte jos pentru șofer, în mod surprinzător pentru o mașină de acest tip. De asemenea, autoturismul dispune de două ecrane cu touchscreen, unul pentru sistemul de infotainment, iar unul care ține locul cadranelor de bord. În ceea ce privește consola centrală, aceasta este una clară, simplă, pusă la punct în mod impecabil.

Fiind descrisă de producători drept „mașina sport de familie”, F-Pace oferă un spațiu încăpător și confortabil pentru pasageri, iar spre deosebire de alte SUV-uri, spătarul banchetei este mai înclinat, fapt care generează o stare instantanee de confort. Este inutil să punctăm calitatea materialelor, căci este una excelentă.

 

Urmărește clipul de prezentare:

 

Sursă foto

Aida Manea

„Nu contează ce meserie ai, contează să fii cel mai bun."
Abraham Lincoln