Cea mai emoționantă reclamă de Crăciun din acest an

Crăciunul este cu siguranță sărbătoarea care îi adună întotdeauna pe cei dragi în jurul mesei. Din cauza ritmului tot mai alert al vieții cotidiene, oamenii au început să își neglijeze apropiații, lăsându-i uneori singuri în cele mai frumoase momente ale anului. Cei de la Edeka au realizat un clip emoționant pentru a ne arăta cât de importantă este familia.

By Alexandru Goian Published on 2015-12-01 in Story

Povestea începe printr-un mesaj audio primit de un bătrân de la fiica sa, care îl anunță că cei din familie nu îi vor putea fi alături de sărbători, promițând că se vor revanșa față de el anul viitor. Anii trec, iar bătrânul primește aceleași scuze din partea apropiaților, care sunt din ce în ce mai ocupați cu viața lor profesională. Continuarea este mai mult decât emoționantă:

Internauții au ajuns la concluzia că reclama lanțului german de supermarketuri le-a furat „coroana” celor de la John Lewis, care au lansat în urmă cu o lună un clip emoționant despre un bătrân care este lăsat singur de sărbători și pe care îl puteți urmări aici.

Alexandru Goian

„O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută.”
Charlie Chaplin